Fancy Dream

Meredith en Deborah! hebben echt iets speciaals gecreëerd in Rotterdam. Het is fantastisch om te zien dat 2 ondernemende moeders een nieuwe toplocatie hebben geopend waar mensen samen kunnen komen en genieten. Kan niet wachten om jullie ervaring te horen ! Rotterdam is echt gezegend met dit concept.

Bij een selfie tour krijg je een kleine uitleg van de ondernemers voordat je aan je avontuur begint. Ze vertellen je meer over de verschillende thematische kamers en geven je tips over hoe je de beste selfies kunt maken. Het is een leuke manier om meer te weten te komen over de achtergrond en inspiratie achter de verschillende foto-opstellingen. Dus je krijgt niet alleen de kans om geweldige selfies te maken, maar ook om meer te leren over het creatieve proces erachter. Het belooft een leuke en informatieve ervaring te worden! 📸✨

Selfie Room Fancy Dream is echt geschikt voor allerlei soorten gelegenheden. Of het nu gaat om bedrijfsevenementen, workshops, lezingen, babyshowers of vrijgezellenuitje, wij bieden echt een veelzijdige ervaring. Het is geweldig dat mensen niet alleen kunnen genieten van een leuk uitje, maar ook de mogelijkheid hebben om de locatie te boeken voor grotere groepen en speciale gelegenheden. Het is een fantastische plek om samen te komen en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Deborah & Meredith

Geloof in je Selfie!

Maar eerst; moet je ‘m maken!